Yes Telecom, partner van Secutel

Warning: Missing argument 2 for WC_Template_Loader::unsupported_theme_title_filter() in /var/www/vhosts/secutel.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-template-loader.php on line 399
YES Telecom

Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt

YES TelecomYes Telecom is partner van Secutel. Yes Telecom is een mobiele telefonie provider die, net als Secutel, gelooft in persoonlijke aandacht, goede service en maatwerk.

Yes Telecom maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Yes profiteert als zelfstandige dochter van KPN van de technische innovaties die KPN uitvoert op haar netwerk.

Maatwerk in mobiele telefonie

Providers van mobiele telefonie leveren vaak een beperkt aantal gestandaardiseerde abonnementen. ‘One size fits all’. Dit is een oplossing die werkt in de consumentenmarkt. Maar de zakelijke markt is anders. Als daar op dezelfde manier gedacht wordt, mist u al snel diensten die u verlangt en betaalt u voor zaken die u niet nodig heeft.

De producten en diensten van Yes Telecom zijn maatwerk. Dat klinkt duur, maar in de praktijk zorgt het juist voor besparingen; u betaalt niet voor overbodige zaken.

Bij Yes Telecom krijgt u voice- en data-abonnementen met simpele tariefstructuren die precies passen bij het belgedrag en datagebruik van uw organisatie. U houdt de kosten vervolgens onder controle met het online factuuranalyse programma E-view en nog veel meer gratis zakelijke extra’s.

Dat is Yes Telecom. Dé Business Provider. Bel Secutel voor meer informatie, 088 1800 800.