Managed Voice

Managed Voice

Managed Voice: niet meer investeren in een dure telefooncentrale

Een goede telecominfrastructuur is een essentiële voorwaarde voor succesvol zakendoen. Maar met de snelle technologische ontwikkelingen zien veel bedrijven hun investering in een nieuwe telefooncentrale al snel teniet gedaan worden.

Met Managed Voice van Secutel beschikt u altijd over de nieuwste state-of-the-art faciliteiten zonder dat u er zelf in hoeft te investeren. Dankzij de opmars van VoIP, het bellen via internet, is er namelijk geen noodzaak meer om de centrale telefonieapparatuur in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u gebruikmaken van een ultramoderne telefooncentrale met dito faciliteiten van Secutel.

Voordelen Managed Voice

Gebruik maken van Managed Voice, onze hosted telefonie oplossing, levert u een groot aantal voordelen op:

Altijd en overal bereikbaar

Ongeacht de werkplek zijn uw medewerkers dankzij Managed Voice altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Ideaal voor telewerkers of voor medewerkers die op verschillende locaties werken.

Meerdere vestigingen koppelen

Met Managed Voice kunnen verschillende vestigingen aan elkaar gekoppeld worden. Omdat alle vestigingen dan deel uitmaken van hetzelfde telefonienetwerk, gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. Collega’s bellen dus gratis met elkaar. Daarnaast hoeven de individuele vestigingen niet afzonderlijk te investeren in telefonie. Deze slimme verruiming van het interne netwerk levert u op jaarbasis een flinke besparing op.

Vergoeding per werkplek

Met Managed Voice beschikt u over een ultramoderne telecom-infrastructuur, zonder dat u daar een torenhoge investering in heeft hoeven te doen. Bij Managed Voice betaalt u, afhankelijk van uw specifieke keuzes, een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. Als u extra medewerkers wilt aansluiten op het netwerk, weet u dus precies waar u aan toe bent. Door het uitblijven van eenmalige diepte-investeringen en mogelijke onverwachte kosten levert dit u een overzichtelijk en voorspelbaar kostenplaatje op.

Meer weten over Managed Voice? Bel Secutel, 088 1800 800.