Mobiele abonnementen

Mobiele abonnementen

Hoe vindt u het best passende abonnement Secutel Mobiel

Het grote aantal mobiele telefonieproviders in de markt maken de keuze voor een zakelijk telefoonabonnement niet gemakkelijk. Secutel kent de markt goed en is snel in staat om de beste mobiele telefonieoplossing voor u of uw bedrijf te vinden. Secutel Mobiel proposities zijn in 4 varianten beschikbaar. Zo is er altijd een oplossing en toepassing die het beste bij u past. Hierbij zijn er verschillende uitbreidingspakketten en mobiele internet oplossingen mogelijk.

Zakelijk telefoonabonnement: Secutel helpt u kiezen

Hoe helpt Secutel u het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement kiezen? Eerst maken we een objectieve analyse van het belgedrag en de huidige kosten binnen uw bedrijf. Daarbij zoeken we antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Bellen uw werknemers veel onderling?
  • Wordt er veel data verbruikt?
  • Gaat het om lange of korte gesprekken?
  • Wilt u het vaste zakelijke telefoonnummer op uw smartphone ?

Op basis van de analyse adviseren wij het optimale abonnement voor zakelijk mobiel bellen in uw organisatie.

Bij Secutel heeft u één vast aanspreekpunt voor zakelijk mobiel bellen

Wanneer u kiest voor Secutel als leverancier van zakelijk mobiel bellen, krijgt u één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig. Samen met Secutel kiest u een bij uw profiel passend abonnement.

Secutel Mobiel: altijd iets extra’s

Secutel wil klanten altijd iets extra’s bieden. We willen meer betekenen, meer zijn dan een leverancier van zakelijke mobiele telefonie. Een partner voor de lange termijn, die uw belangen kent en behartigt. Bij wie u terecht kunt voor alle telefonie- en internetzaken.

Meer weten? Neem contact op met Secutel, 088 1800 800.