Over Secutel

Over Secutel

Secutel: innovatieve en kostenbesparende telecomoplossingen voor MKB

Secutel biedt kostenbesparende maatwerkoplossingen voor de (klein)zakelijke markt. Wij zijn onafhankelijk specialist op het gebied van vaste en mobiele telefonie, VOIP (Voice Connect/Managed Voice), zakelijk internet en dataverbindingen. Via Secutel realiseert u interessante besparingen op uw telecommunicatiekosten.

We nemen u graag al het uitzoekwerk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken: uw core business. Ons uitgangspunt is dat u geld gaat besparen en helder financieel inzicht krijgt in uw telecomsituatie.

Laat Secutel voor u uw besparingen uitrekenen: vraag de Telecomscan aan!

Secutel laat u graag zien hoeveel u kunt besparen op uw kosten voor telefonie. Lees hier verder over de vrijblijvende Secutel Telecomscan >>>

Secutel is onderdeel van PBT Brand en Beveiligingstechniek B.V.

PBT verzorgt installatie en onderhoud van alle Secutel-producten

PBT Brand en Beveiligingstechniek BV is een gecertificeerd specialist op het gebied van elektronische beveiligings- en telecomsystemen. Secutel is onderdeel van PBT. Met onze deskundige kennis en brede ervaring kunnen wij voor ieder vraagstuk op het gebied van beveiliging en telecom een passende totaaloplossing aanbieden.

Inbraakbeveiliging, camera’s, NOX-systemen, telefooncentrales (VOIP, PBX), brandbeveiliging, brandblussers, domotica: PBT adviseert over, ontwerpt en installeert zowel eenvoudige als complexe installaties. Uiteraard verzorgen ze ook het onderhoud aan deze systemen. De goed opgeleide installatie- en servicemonteurs van PBT staan 24/7 paraat..

Bel Secutel voor meer informatie, 088 1800 800 of mail uw vraag naar verkoop@secutel.nl