Vast en mobiel bereikbaar !

Vast en mobiel bereikbaar !

Secutel Managed Mobiel

Met de Secutel Managed Mobiel integreert u het mobiele toestel met de Cloud telefooncentrale. Hierdoor is het mobiele toestel een volwaardig onderdeel van uw telefonie omgeving. U bent hierdoor vast en mobiel op èèn enkel ( vast ) nummer bereikbaar en belt via èèn ( vast ) nummer uit.

Flexibel

Via de Secutel portal of app geef je zelf aan op welke manier je bereikbaar bent: bijvoorbeeld op één of meerdere mobiele telefoons, op kantoor, of je voicemail.

Vriendelijk voor je portemonnee

Een vast nummer op mobiel is heel voordelig. Een account bij Secutel inclusief nummer heb je al voor € 19,- per maand, inclusief bellen binnen Nederland.

Zakelijk bereikbaar zijn op uw mobiele telefoon

Wilt u een zakelijk telefoonnummer kunnen gebruiken op uw smartphone ? Dat kan! Kies dan voor vast mobiel integratie van Secutel: een zakelijke uitstraling en toch overal bereikbaar.

Met vast mobiel integratie  komen de oproepen van uw vaste zakelijke telefoonnummer gewoon binnen op de mobiele telefoon.

Stel het zelf in

Als klant bij Secutel ontvangt u:

  • Een nieuw vast telefoonnummer of het kunnen gebruiken van uw bestaande telefoonnummer.
  • toegang tot de App waarmee u 24/7 eenvoudig en snel inzicht heeft in het verbruik.
  • een account met inloggegevens van uw eigen online telefoniecentrale in de Cloud.

In de centrale of de app kunt u heel makkelijk aangeven wat er moet gebeuren als het vaste nummer gebeld wordt: bijvoorbeeld rinkelen op uw mobiele telefoon, daarna op een mobiele telefoon van een collega en gevolgd door de voicemail.

Vast mobiel integratie app

Nu kunnen we beginnen met de vast naar mobiel integratie. U kunt het vaste nummer doorschakelen naar het mobiele telefoonnummer. Dan belt u over over het GSM-netwerk of het platform van Secutel.

U heeft de mogelijkheid om de voicemailberichten via Visual Voicemail en past u gemakkelijk uw afzendernummer aan indien u over twee mobiele nummer op een simkaart beschikt. De bereikbaarheid van al uw telefoonnummers kunt u tot in detail instellen.  Vast mobiel biedt u de mogelijkheid om belgroepen aan te maken met meerdere vaste nummers en deze te koppelen aan de smartphone.

De app is te downloaden in de Appstore of Playstore onder Coligo Reach app.