Gratis Scan

Gratis Scan

Hoeveel gaat u besparen?

Secutel helpt u graag uw belgedrag en datagebruik inzichtelijk te maken. Met de gratis Telecomscan doen wij u graag een vrijblijvend voorstel voor een passend abonnement. Geheel aansluitend bij uw wensen en situatie. Besparen op uw maandelijkse telecomkosten was nog nooit zo eenvoudig!

Waarom de Secutel Telecomscan?

Waarschijnlijk weet u zelf ook wel dat u te veel betaalt voor telefonie en internet. Maar u heeft er de tijd niet voor om het allemaal uit te zoeken. En dat overstappen….wat een gedoe.

Secutel neemt u graag al het uitzoekwerk uit handen. Dat kost u niets én u krijgt helder zicht op de mogelijkheden op het gebied van (mobiele) telefonie, internet en datacommunicatie.

Secutel kan u bij uitstek adviseren over abonnementen en contractsvormen. De Telecomscan houdt in dat wij enkele van uw recente facturen analyseren. De uitkomsten koppelen we aan uw huidige wensen en toekomstige behoeften. Op basis hiervan doet Secutel u een voorstel voor een geschikt zakelijk abonnement en mogelijk de bijbehorende installatiewerkzaamheden.

De voordelen van de Secutel Telecomscan

  • De Secutel Telecomscan een gratis analyse over uw facturen, belgedrag en benodigde installatie werkzaamheden.
  • Secutel laat u zien hoeveel u kunt besparen op uw kosten voor telefonie, internet en mobiele diensten.
  • U ontvangt een vrijblijvend voorstel van Secutel
  • Gaat u op het voorstel in dan, dan regelt Secutel de totale overstap.
  • U bent verlost van tijdrovend uitzoekwerk.

Secutel: altijd op de hoogte van wat er bovenin de markt gebeurt.

Secutel volgt de razendsnelle ontwikkelingen in de telecomsector, zoals tariefs- en abonnementswijzigingen, op de voet. Zo zorgen we ervoor dat wij u altijd scherpe tarieven aan kunnen bieden. En uiteraard leveren wij alleen eersteklas producten en diensten en werken we samen met betrouwbare partners. Bellen via Secutel is betrouwbaar en voordelig!

Heeft u nog vragen over onze Telecomscan? Bel Secutel, 088 1800 800.