Cloud Hosted

Cloud Hosted

Cloud Hosted: probleemloos werken in de cloud

Overal zie je het, hoor je het en lees je het. De toekomst staat in het teken van ‘werken in de cloud’. Maar wat is het nu precies?

De term Cloud Hosted is eigenlijk een beetje misleidend. Het staat simpelweg voor internet, maar net als een wolk is dat niet tastbaar. Een cloudserver is dan ook niets meer of minder dan een server die aan het internet hangt waarop gebruikers op afstand kunnen inloggen. Een voorbeeld hiervan is webmail, waarbij uw mailbox te benaderen is vanaf iedere locatie en vanaf allerlei apparaten. Op uw mobiele telefoon, een pc of uw tablet: u ziet altijd dezelfde gegevens.

Wat doet Cloud Hosted voor een bedrijf?

Met Cloud Hosted kunnen de harde schijven en servers de deur uit. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Bedrijven kunnen flink besparen op licenties en ondersteunend IT-personeel. Daarnaast is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest, want met Cloud Hosted kunt u waar en wanneer dan ook bij uw bedrijfsgegevens.

Een tekort aan opslagruimte is ook verleden tijd. Er is altijd genoeg ruimte op de server. Loopt uw computer vast, of wordt uw laptop gestolen? Vervelend, maar u bent met een nieuwe laptop snel weer operationeel. Al uw gegevens staan veilig in de cloud.

Voordelen Cloud Hosted

  • Altijd en overal werken – kantoor, onderweg of thuis
  • 99,99% – up-time online
  • Betalen per maand – vast bedrag
  • Per maand opzegbaar – werkplek erbij/eraf
Meer weten over Cloud Hosted? Bel Secutel, 088 1800 800.