Extra diensten Secutel mobiel

Extra diensten Secutel mobiel

Secutel Mobiel biedt u vele voordelen en dankzij de uitbreidingpacks bent u in staat uw kosten te beheren. Hieronder worden deze extra toevoegingen verder uitgelegd.

Data Pack

Bij Secutel is het standaard mogelijk gebruik te maken van het GPRS/UMTS/HSDPA (4G/LTE) datanetwerk. U betaalt standaard per MegaByte (MB) voor uw gebruik, maar u kunt er ook voor kiezen een Data Pack af te nemen om deze kosten af te kopen.

Bedrijfsbundel Data Pack

De Data Packs of databundels van collega’s kunnen gratis worden samengevoegd tot een bedrijfsbundel Data Pack. De grootte hiervan is de som van alle individuele Data Packs of databundels. Er wordt pas buiten bedrijfsbundel kosten in rekening gebracht als het verbruik van alle abonnementen bij elkaar opgeteld hoger is dan de omvang van de bedrijfsbundel. Het buiten bedrijfsbundel tarief is 0,02 cent per MB.

Extra snel data gebruiken via 4G+/LTE Advanced

Wilt u altijd en overal snel internetten? Met het 4G+/LTE Advanced-netwerk van Secutel heeft u, wanneer en waar u wilt, een snelle internetverbinding en bent u niet meer afhankelijk van WiFi. Op alle abonnementen met een databundel of Data Pack is 4G+/LTE Advanced beschikbaar zonder dat u hier extra voor betaalt. Hiervoor heeft u een toestel nodig dat geschikt is voor 4G/LTE.

Multisim

Met de multisim add-on van Secutel is het niet meer nodig om verschillende data abonnementen voor verschillende devices af te sluiten. U krijgt namelijk één abonnement met twee simkaarten waarmee u op een device naar keuze tegelijkertijd data kunt verbruiken. De multisim is beschikbaar op Flex- en Mobiel-abonnementen, vanaf Data Pack 1GB.

FMC Pack

Bij afname van het FMC Pack wordt het mogelijk om een vast nummer uit te laten komen op uw mobiele toestel. Andersom kan ditzelfde vaste nummer gekozen worden als afzendernummer bij een uitgaande oproep. Dit biedt u dus de mogelijkheid om tegelijkertijd een vast en een mobiel nummer te gebruiken op uw mobiele toestel.

Collega Pack

Bij veel bedrijven wordt een aanzienlijk deel van de gesprekken tussen medewerkers onderling gevoerd. Secutel biedt u met de Collega Pack onderling gratis bellen. De Collega Pack biedt tevens onbeperkt bellen naar collega’s met een Secutel Mobiel Flex abonnement met Collega Pack en naar collega’s met een Managed Mobile abonnement.

Data World Pack 500

Met het Data World Pack 500 biedt Secutel de mogelijkheid om de kosten van het gebruik van data buiten de EU te verlagen. Hiermee kunt u maandelijks 500MB aan data buiten de EU gebruiken. Bij een verbruik groter dan 500MB geldt het datatarief per MB van € 0,10.

 APP Coligo REACH

Met de app Coligo REACH heeft u 24/7 eenvoudig en snel inzicht in het verbruik van uw mobiele abonnement, beheert u uw voicemailberichten via Visual Voicemail en past u gemakkelijk uw afzendernummer aan indien u over twee mobiele nummers op één simkaart beschikt.  Beschikt u over Managed Mobile? Dan kunt u ook uw bereikbaarheid van al uw telefoonnummers tot in detail instellen. Ga naar de Appstore of Play Store en download de Coligo REACH app.