Waarom Secutel?

Waarom Secutel?

Secutel: voor slimme ondernemers die minder willen betalen

Secutel, onderdeel van PBT Brand en Beveiligingstechniek B.V., biedt u kostenbesparende maatwerkoplossingen voor de (klein)zakelijke markt. Wij zijn een onafhankelijke specialist op het gebied van vaste en mobiele telefonie, VoIP, zakelijke internet en dataverbindingen.

Optimale bereikbaarheid, thuis en onderweg, en snelle informatieoverdracht zijn tegenwoordig enorm belangrijk, zowel zakelijk als privé. Secutel is specialist in het ontwerpen en installatie van uiteenlopende, ultramoderne telecomproducten. Uiteraard alleen afkomstig van betrouwbare leveranciers, zodat u echt goed bereikbaar bent en u informatie echt snel kunt delen.

Met Secutel realiseert u interessante besparingen op uw telecommunicatiekosten, alarmdoormelding, camerabeveiliging en andere ICT-gerelateerde onderwerpen. Onze aanpak is professioneel en gedreven: wij denken in oplossingen, niet in problemen! Wij adviseren, ontwerpen en installeren zowel eenvoudige als complexe systemen.

Gegarandeerd een objectief advies

In onze werkwijze vormt overleg en advies een belangrijk uitgangspunt. Centraal staan uw wensen, waarbij rekening gehouden wordt met de mogelijkheden, uw budget en plannen voor de toekomst. Vanuit een ruime ervaring kunnen we u vrijwel altijd een geschikte telecomoplossing aanbieden, waarbij de uiteindelijke systeemkeuze bepalend is voor de mogelijkheden, snelheid en maandlasten.

Meer weten over Secutel? Bel ons. We beantwoorden graag al uw wensen. 088 1800 800.