Managed Office

Managed Office

Managed Office: uw kantoor altijd binnen bereik

Managed Office bevat e-mail, personal information management, cloud-opslag en handige office-applicaties die volledig vanuit de browser worden geleverd. Managed Office van Secutel wordt geleverd in twee varianten, te weten Managed Office Standard en Managed Office Advanced. Managed Office Standard is inbegrepen in de Managed Voice-licentie.

Managed Office Standard

Managed Office Standard is beschikbaar als stand-alone dienst en als onderdeel van de Managed Voice-licentie. Managed Office Standard bevat alle functionaliteiten van Managed Office, echter met een gelimiteerde opslagcapaciteit voor e-mail, voor het opslaan van bestanden in de cloud en voor één-op-één-communicatie via Messenger.

Gebruikers krijgen de beschikking over 2 Gigabyte opslag voor zakelijk e-mail en 1 Gigabyte gedeelde opslagcapaciteit in de Managed Office Drive (cloud opslagcapaciteit).

Managed Office Advanced

Managed Office Advanced bevat, net als MO Standard, alle functionaliteit van Managed Office. De beschikbare opslagcapaciteit is bij MO Advanced echter veel ruimer dan bij MO Standard. Daarnaast is Messenger voorzien van groepscommunicatie, waarmee het mogelijk is met meerdere gebruikers tegelijk voice- en videoconferencing te doen.

Gebruikers krijgen de beschikking over maar liefst 50 Gigabyte opslag voor zakelijk e-mail en 1 Terabyte gedeelde opslagcapaciteit in de Managed Office Drive (cloud opslagcapaciteit).

Meer weten over Managed Office? Bel Secutel, 088 1800 800.