VOIP-telefonie

VOIP-telefonie

Besparing van 40% tot 70% met VoIP

Besparen op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging? Met een Hosted VoIP-centrale van Secutel investeert u voor een relatief laag bedrag in een compleet nieuwe telefonieomgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale.

Telefonie en data over één IP-lijn

Traditioneel is de infrastructuur voor telefonie- en dataverkeer gescheiden. Telefonie gaat via een analoge lijn en data via bijvoorbeeld een ISDN-2 verbinding. Met VoIP en een breedbandverbinding is het mogelijk om zowel data als spraak over één IP-lijn te transporteren. Dit maakt analoge lijnen en ISDN2-verbindingen overbodig. Groot voordeel is dat een intern telefoonnummer gekoppeld kan worden aan een IP-adres, waardoor bijvoorbeeld een telewerker ook thuis via dat telefoonnummer bereikt kan worden.

Zakelijk bellen met VoIP

VoIP (Voice over IP) is een methode om op een vertrouwde manier te bellen via internet. Zakelijk bellen met VoIP heeft met name voor het MKB een aantal grote voordelen. Uw eigen lokale netwerk (LAN) gebruikt u nu waarschijnlijk alleen voor data en internet. U kunt via dat netwerk ook bellen. De grote hoeveelheid bandbreedte op uw LAN heeft voldoende ruimte over voor spraakoverdracht.

Hosted VoIP: telefonie in de cloud

Met Hosted VoIP (ook wel ‘Managed VoIP‘ genoemd) van Secutel krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten en flexibiliteit van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale.

Meer weten over VoIP en Hosted VoIP? Bel Secutel, 088 1800 800.